www.auto-verkoopgids.be
 

Uw auto voorbereiden

> Autokeuring 2dehands
> Reiniging voor verkoop
> Autozoekertje met foto
> Richtprijzen auto
 
De zoekertje plaatsen
> Auto advertenties
> Autozoekertjes
> Zoekertjes Oldtimers
 
Verkoop
> Modelfactuur
> Opgepast: oplichters

> Veilig betalen

> Papieren auto
 
Handig
> Autoverzekering
> Automagazine
 
Over ons
> Over ons
 
 
Homepagina > Autoverzekering
auto kopen verkopen gids

autoverzekeringen Verandert u van auto? Dat is het ideale moment om de prijzen van autoverzekeringen te vergelijken.

U kan zo tot 350€ per jaar besparen op de Omnium. Gaat u een recente tweedehands kopen? Ethias en Touring bieden een speciale Omnium voor tweedehandswagens aan: een kleine Omnium + diefstal + totaalschade, die minder duur uitvalt dan de volledige Omnium, maar die wel het kapitaal beschermt dat u in het voertuig heeft geïnvesteerd.

Gratis: ontvang offertes van autoverzekeringen en vergelijk

U bent een goede bestuurder met een bonus-malus 0 en u had geen ongevallen de voorbije jaren, dan krijgt u bij ING ongelooflijke voorwaarden voor uw verzekeringspremie. Vraag uw gratis offerte online aan op de site van ING Auto en ga vervolgens langs bij een ING-kantoor bij u in de buurt om de polis af te sluiten. Meer dan 140.000 Belgen kozen reeds voor de autoverzekering van ING. Tip: u kan maandelijks betalen zonder supplement.
>> Gratis offerte

   

De verzekeringsmaatschappij Ethias verzekert meer dan 1.000.000 klanten via zijn 41 regionale kantoren waar 203 consulenten tot uw dienst staan. Ethias hoort bij de 5 grootste verzekeringsmaatschappijen in België. Op vlak van autoverzekeringen is Ethias de nummer 2 op de markt met een Omnium autoverzekering zonder franchise en tal van mogelijke kortingen, ook voor jonge bestuurders.
>> Gratis offerte

   

Touring Verzekeringen maakt deel uit van de AXA Groep, is sedert 15 jaar leider op vlak van directe verzekeringen en was de eerste met een kilometerverzekering. Touring Verzekeringen biedt tal van kortingen op de autoverzekering voor pendelaars, fietsers en wie minder dan 25.000 km of 15.000 km per jaar aflegt. Als u een offerte-aanvraag via internet doet, hebt u recht op 20% permanente korting. Touring Verzekeringen heeft een netwerk van 12 kantoren in België die tot uw beschikking staan.
>> Gratis offerte

   

Generali is in België al 110 jaar aanwezig en biedt u de mogelijkheid een gratis offerte te bekomen om de prijs van uw verzekering te berekenen, en dat zonder enige verplichting van uw kant. Als het aanbod u bevalt, hebt de keuze om direct online te onderschrijven (en zelfs al onmiddellijk de betaling te doen via het platform Ogone).

Interessant: de nuttige rechtsbijstand en de bestuurdersverzekering zijn in de BA Auto inbegrepen.
>> Gratis offerte

   

Corona Direct bestaat al meer dan 80 jaar en was één van de pioniers in de verzekeringswereld. In 2006 was Corona Direct de eerste Belgische verzekeraar die de kilometerautoverzekering in België lanceerde. Deze autoverzekering per kilometer is uniek omdat uw premie wordt berekend op basis van de reëel afgelegde kilometers op 100 km na. Deze autoverzekering kan zeer voordelig uitvallen als u minder dan 15.000 km per jaar aflegt.
>> Gratis offerte

   
 
 
 
Autolening
Der aankoop van een auto gepland? Raadpleeg onze vergelijking van 18 rentevoeten voor een autolening in België: rentevoeten voor nieuwe wagens en rentevoeten voor recente tweedehandswagens
> Autolening vergelijken
 
 
Autoverzekering
Vind zelf een autoverzekering die tot 300€ minder duur is: ontvang tot 10 offertes voor autoverzekeringen. Ontdek de Omnium-verzekering voor tweedehandswagens, handing in het geval van een aankoop van een recente tweedehandswagen.
> Autoverzekering
 

© 2021 Auto-verkoopgids.be is een onafhankelijke publicatie.

Teksten en concepten beschermd door auteursrecht
Kijk ook: Autolening | Autoverzekering