www.auto-verkoopgids.be
 

Uw auto voorbereiden

> Autokeuring 2dehands
> Reiniging voor verkoop
> Autozoekertje met foto
> Richtprijzen auto
 
De zoekertje plaatsen
> Auto advertenties
> Autozoekertjes
> Zoekertjes Oldtimers
 
Verkoop
> Modelfactuur
> Opgepast: oplichters

> Veilig betalen

> Papieren auto
 
Handig
> Autoverzekering
> Automagazine
 
Over ons
> Over ons
 
 
Homepagina > AutoPress
auto kopen verkopen gids

Autopress Ter gelegenheid van de 10de verjaardag van zijn aanwezigheid op het internet heeft AutoPress besloten een versnelling hoger te schakelen.

De pionier van de Belgische autowebzines wil daarbij zichzelf en vooral zijn lezers nog meer autokriebels bezorgen.

Na de recente restyling, het grote aanbod van praktische rubrieken, autotesten, nieuws uit de autoindustrie, zet AutoPress ook de stap naar de tweewielers, auto- en motorzoekertjes en een complete lijst van de auto-invoerders en brengt bovendien een vrouwelijke touch, die tot op heden maar al te vaak over het hoofd wordt gezien in de autosector.

De nieuwe rubriek AutomoBelles zet de puntjes op de i en biedt dames de gelegenheid hun gebruikelijke professionele activiteit even om te ruilen voor het vak van autojournalist. De dames aan het stuur zijn afwisselend politica, actrice, zangeres of presentatrice. En om het gerucht de kop in te drukken dat er wagens voor mannen en voor vrouwen bestaan, laten we hen de vrije keuze tussen alle merken en modellen!

Tijden veranderen, zodat het eigenlijk niet meer nodig is om telkens de maximale, meestal onbereikbare topsnelheid van een auto te vermelden, maar wel het echte en gecontroleerde verbruik tijdens onze testen. Onze Ecotesten tonen aan dat een moderne auto zelfs onder de door de constructeur aangekondigde waarden kan blijven, zonder dat het buitengewone inspanningen of uitzonderlijke omstandigheden vereist.


Verder biedt de rubriek ‘Roue Libre’ een forum aan Belgische en internationale personaliteiten om hun mening te geven over thema’s als mobiliteit, enz. Zij krijgen hier een uitlaatklep voor al wat op hun gal ligt.


Al deze nieuwe rubrieken zijn intussen online op AutoPress.


Marc Lebrun

Autojournalist en stichter van AutoPress.be

 

 
 
 
Autolening
Der aankoop van een auto gepland? Raadpleeg onze vergelijking van 18 rentevoeten voor een autolening in België: rentevoeten voor nieuwe wagens en rentevoeten voor recente tweedehandswagens
> Autolening vergelijken
 
 
Autoverzekering
Vind zelf een autoverzekering die tot 300€ minder duur is: ontvang tot 10 offertes voor autoverzekeringen. Ontdek de Omnium-verzekering voor tweedehandswagens, handing in het geval van een aankoop van een recente tweedehandswagen.
> Autoverzekering
 

© 2021 Auto-verkoopgids.be is een onafhankelijke publicatie.

Teksten en concepten beschermd door auteursrecht
Kijk ook: Autolening | Autoverzekering